Odemar Projects

Togetheris een dynamische engineeringafdeling binnen Odemar. Wij zijn gespecialiseerd in het bedenken en verbeteren van machines en systemen, het vinden van innovatieve oplossingen om (interne) logistieke processen te kunnen optimaliseren of uit te breiden. Samen met de klant kijken we naar de beste economische en technische oplossing.

Naast onze range standaard producten ontwikkelen wij ook speciale machines, apparaten en complete verpakkingslijnen. Wij kunnen een groot deel van het totale realisatietraject voor u verzorgen, van engineering tot en met assemblage, testen en in bedrijfstellen van uw nieuwe machine of systeem.

Inventor 2017
Voor Digital Prototyping maken wij als uw concurrentievoordeel gebruik van Autodesk Inventor. Deze software vormt de basis van de Digital Prototyping oplossing van Autodesk. Het Inventor-model is een nauwkeurig 3D digitaal prototype waarmee wij in staat zijn om de vorm, passing en werking van een ontwerp te beoordelen terwijl er aan gewerkt wordt. De noodzaak om het ontwerp te testen met behulp van fysieke prototypes wordt hierdoor geminimaliseerd. De Inventor-software stelt ons in staat om uw producten digitaal te ontwerpen, visualiseren en simuleren.
Deze manier van werken voorkomt het maken van fouten, snellere oplevering van innovatieve productontwerpen en daardoor ook een effectievere communicatie naar de opdrachtgever.