HALTER beladingsrobot

Om de korte levertijden te blijven kunnen waarborgen hebben wij recentelijk een HALTER beladingsrobot voor 2 van onze PUMA CNC draaibanken aangeschaft.

Door middel van deze automatisering zijn wij in staat om werkstukken van max. 30kg. en ø250mm automatisch te beladen evt. omspannen en op een pallet af te leggen.


17-1-2018 @ 08:53

5-assige robotcel

Om onze klanten nog beter te kunnen bedienen hebben wij een robotcel in gebruik genomen.

Deze automatisering is gekoppeld aan een nieuwe 5 assige DMG-MORI CMX 50U.
8 pallets met een automatische opspanning en verschillende afmetingen materiaal kunnen worden beladen zonder tussenkomst van een operator. Bovendien wordt het ladesysteem uitgerust met product specifieke configuraties én universele vakkenrasters. Dit deel maatwerk in combinatie met de automatische grijper van BMO zorgt ervoor dat de robotcel perfect aansluit bij onze wens:

5 assig onbemand een hoge mix van repeterende producten én regulier freeswerk random produceren met minimale insteltijden.


8-6-2017 @ 11:27

Deelname Techconn

Op 16 juni staan we op de Techconn beurs in Hengelo.

Op Techconn ontmoeten ondernemers en opdrachtgevers uit de innovatieve maakindustrie elkaar. Ze krijgen alle mogelijkheden om zich te concentreren op het uitwisselen van ideeën, concepten, kansen en mogelijkheden.

Klik hieronder om u als bezoeker aan te melden.

23-5-2016 @ 10:43

Nieuwe assemblagehal in gebruik genomen

Odemar Metaal heeft vorige maand een nieuwe assemblagehal van ruim 550m2 met een 10 tons bovenloopkraan in gebruik genomen, na toenemende vraag van klanten voor grote machinebouw projecten.

De totale productieoppervlakte bedraagt nu 3400m2.

Assemblagehal

17-1-2016 @ 09:52

Duhra Tool Center aangeschaft

Om de productieprocessen verder te professionaliseren hebben wij gekozen voor het gereedschapbeheersysteem van Duhra Tools.

Met Duhra Tool Center zijn de voorraden gegarandeerd en behoren machinestilstand en het overschrijden van levertijden tot het verleden.’
Dhr. Tom Hogeling - directeur

12-3-2015 @ 07:28